Over mij

“Ik ben een creatieve, intuitieve trainer en zet me graag in voor kwalitatieve verbetering. Ik werk graag met mensen en hou van interactie.`

Tijdens de implementatie van ict projecten is er altijd een moment waarop de medewerkers ermee aan de slag moeten. Dit vormt altijd weer een uitdaging voor de organisatie. Voor de meeste IT afdelingen is dit een lastig onderdeel omdat ze geen echte trainers in dienst hebben. Ik kan daarom vanuit mijn ict ervaring en kennis van didactiek erg goed in dit gat springen. Hiermee kan ik een ict manager als het ware ontzorgen. Wat ik daarmee bedoel is dat ik zelfstandig een organisatie in ga om met afdelingshoofden te spreken en te bepalen wat de opleidingsbehoefte is. Daaruit volgt dan meestal het opzetten en geven van een training op diverse kennisniveaus. Eventueel aangevuld met een training on the job moment. Ik verzorg meestal ook lesmateriaal of ander ondersteunend visueel materiaal.

Ook een stukje projectmanagement valt meestal onder mijn eigen verantwoording maar ik kan ook uit voeten als ik samenwerk met een projectmanager.

CRM Projecten

Ik heb Microsoft CRM geimplementeerd bij o.a. Planon in Nijmegen en Logica oftewel CGI. In beide projecten betrof het sales force automation, oftewel het sales proces verbeteren door middel van CRM.